CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 18 dies (6805 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
28-09-2017-Fuga de talent i trajectòries professionals | 09-03-2014-OFEREIXO FEINA PER EXPANDIR FIRMA CATALANA DE VESTITS DE NÚVIA | 13-01-2014-S'ofereix habitació | 13-12-2013-Hola a tothom | 10-11-2013-ANC - England | 16-10-2013-vot virtual | 28-09-2013-LOOKING FOR HOUSEMATES! | 19-09-2013-PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS | 05-09-2012-sol·licitud d'informació | 06-07-2012-Busco habitacio en pis compartit |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Fuga de talent i trajectòries professionals
2017-09-28 (1/12) - Pujat per Minerva's Research (Catalansalmon) - Comparteix

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: minervasresearch@gmail.com

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.
OFEREIXO FEINA PER EXPANDIR FIRMA CATALANA DE VESTITS DE NÚVIA
2014-03-09 (2/12) - Pujat per Lluïsa Vilà ( Edinburgh ) - Comparteix

Sóc Lluïsa Vilà, dissenyadora de vestits de núvia artesanals i pintats a mà. Visc a L'Espluga de Francolí (Tarragona). Vull anar a viure a Escòcia, amb els meus fills de 14 i 17 anys per tal que rebin una bona educació aquí (que me n'han parlat molt bé). A més necessito una intèrpret per visitar botigues de vestits de núvia del Regne Unit i donar a conèixer les nostres col·leccions de núvia. La persona que faci les primeres visites als establiments, juntament amb mi, serà la Delegada de la firma al Regne Unit. Qui estigui interessat/ada que es posi en contacte amb nosaltres, mitjançant el formulari de la web. www.lluisavila.com o del meu mail: lluisagala@gmail.com.
S'ofereix habitació
2014-01-13 (3/12) - Pujat per Nancy Calvo - Comparteix

Hola a tothom,

Necessito trobar una noia que vulgui llogar una habitació en una casa compartida amb altres tres noies. La casa és a la zona de Woodhouse (Leeds) i el lloguer és de unes 70 p/week. Els serveis són apart.

El contracte finalizta el 30 de juny. Les companyes de la casa són totes molt endreçades i educades; totes són angloparlants.
Hola a tothom
2013-12-13 (4/12) - Pujat per Marc Boix Codony - Comparteix

Bona nit i bona hora a tothom,

Em dic Marc i acabo de descobrir aquesta web. Fa més o menys un any que vaig venir a viure a Wakefield i m'ha fet molta il.lusió trobar que hi ha un grup de catalans que intenta organitzar quedades a Leeds. Si n'organitzeu alguna aviat m'encantaria apuntar-m'hi, aviseu-me si-us-plau!

Una abraçada,

Marc
ANC - England
2013-11-10 (5/12) - Pujat per Marc Morera ( Milton Keynes ) - Comparteix

Bona nit,

em permeto fer-vos extensiu que s'està engegant l'ANC-England, la qual espero sincerament pugui ésser del vostre interès.

A tal efecte us adjunto l'enllaç a la pàgina de l'ANC-England al Facebook: https://www.facebook.com/ancengland?fref =ts

Per altra banda, sou convidats a contactar-nos mitjançant l'adreça electrònica: ancengland@gmail.com

Moltes mercès anticipadament,
Marc Morera

Si us plau, feu-ne màxima difusió.
vot virtual
2013-10-16 (6/12) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
LOOKING FOR HOUSEMATES!
2013-09-28 (7/12) - Pujat per Lara - Comparteix

Hola catalans! Ja fa quasi 4 anys que estic a Leeds i estic una miqueta farta de viure amb porcs i altres espècies. Així que ara intento trobar una o dues persones per buscar una caseta junts. Contracta d'un any com a mínim, ja que busco estabilitat. Si algú de vosaltres l'interessa o sap d'un altre humà que està en la mateixa situació que jo pot contactar amb mi al 07582570034. Gràcies!
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (8/12) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
sol·licitud d'informació
2012-09-05 (9/12) - Pujat per pau masats (Catalansalmon) - Comparteix

Hola gent, com va tot?

El meu nom es Pau Masats soc de Sant Vicenç de Castellet, i tinc 30 anys. Actualment estic sense feina, situació que he aprofitat per estudiar una miqueta (Grau de Comunicació UOC), a la vegada m'agradaria apendre una miqueta d'anglès, i aquest es el motiu pel qual us escric. He estat mirant preus de lloguers de pisos i habitacions per londres i m'he adonat que estan lluny de les meves possibilitats, per tant estic mirant altres ciutat de UK, i ves per on m'he creuat amb leeds.

El motiu del missatge és que vosaltes que ja heu fet el pas d'anar-hi, em digueu com us ha anat, si ha estat complicat trobar on dormir, els preus, la feina... ?

Potser és demanar massa (demano disculpes).

Salutacions i Gràcies!!!!

paumasats@hotmail.com



Busco habitacio en pis compartit
2012-07-06 (10/12) - Pujat per Marc Quinti - Comparteix

Hola a totes i tots,
acabo d'arribar a Leeds i estic buscant pis i feina,
soc llicenciat en filologia catalana i tinc un master en educacio per donar classes.
Si algu sap d'alguna habitacio prop del centre i a bon preu :) si us plau contacteu amb mi!
Necessito un lloc quan abans millor,
gracies!
Marc
curs anglès
2011-10-01 (11/12) - Pujat per Anna Ribalta - Comparteix

Hola a tothom! Sóc l'Anna. Com esteu? el dia 11 de novembre ens traslladem a Leeds el meu xicot i jo i, la veritat, crec que jo necessito agafar una mica més de confiança i fluidesa amb el meu anglès. sabeu d'algun curs d'anglès que facin gratis per a estrangers, així com a Catalunya s'ofereixen classes de català? ho he estat mirant, però no me'n surto!


algú em sabria dir alguna cosa??


gràcies!

habitació
2011-09-13 (12/12) - Pujat per Roger de Cal Canterer - Comparteix

Necessito urgentment una habitació a Leeds! La veritat és que he vist coses molt desastroses i voldria viure en un lloc com Déu mana. Si algú en sap d'algun, que em digui alguna cosa al 0753147669. Gràcies!


 


Roger

Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[101] http://Leeds.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.118.120.204 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis